Missió musical #1

Posted on Updated on

Aquest projecte té com a objectiu treballar els diversos estils de la música popular del segle XX, des del Blues fins al Heavy metal, passant pel Rock & roll, el Pop, el Hard rock, etc. Estarà estructurat en diverses missions que hauran de ser superades per l’alumnat.

La primera missió consisteix en descobrir quin artista s’amaga al darrere de vuit fragments de música diferents. L’alumnat haurà de ser creatiu i trobar la manera de descobrir quina música és la que han escoltat a la pàgina secreta.

Una vegada  hagin descobert de quina música es tracta, hauran d’omplir un informe en el qual haurà de constar la següent informació: títol de la cançó, intèrpret (amb foto), país de l’intèrpret, estil musical i un codi QR que enllaçarà a un vídeo de la cançó. Aquest informe es descarregarà a la mateixa pàgina secreta.

La tasca es realitzarà en parelles i cada grup tindrà assignat una de les vuit cançons misterioses. A excepció de la primera part de la tasca, descobrir quina cançó és, tot el treball es realitzarà a la classe de música.

Per a fer aquest projecte he creat un vídeo utilitzant PowToon i una pàgina web utilitzant Wix.

Atenció: no aneu a la pàgina secreta abans de veure les instruccions al vídeo.

Si no us voleu perdre cap article us podeu subscriu-re, simplement, amb una adreça de correu electrònic.

També ens podeu seguir a la nostra pàgina de facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s