Repte musical #1

Avui estrenem una nova secció del nostre bloc dedicada al nostre alumnat, però també a les seves famílies i a tothom qui vulgui participar. Es tracta del Repte musical, una activitat entretinguda, educativa i que, desitgem, sigui també engrescadora per a les famílies del nostre alumnat.

Sense més explicacions, us presentem el primer repte musical. Només heu de fer clic a la imatge per ampliar-la.

Podeu contestar deixant un comentari al mateix article (fins el divendres dia 19 de febrer). Per a fer-ho més interessant, no publicarem els comentaris fins que s’acabi el període del repte.

Us desitgem sort i que ho passeu molt bé!

repte 1

7 comments

  1. Soy Antonio, he buscado el logo y es el de la banda de rock Queen .El logotipo lo diseño el ex líder de la banda,Freddy Mercury,que estudió diseño y artes .Incluyo el zodiaco de los integrantes de la banda,como: el león =leo,un cangrejo=cáncer y dos ángeles que bien pueden ser virgo o géminis

Els comentaris estan tancats.