Sordina per a flauta de bec

Avui us vull parlar d’un accesori que us farà la vida més fàcil, tan a les mestres que ensenyeu flauta a classe, com a les famílies que teniu filles i fills que practiquen amb la flauta a casa. Es tracta de la sordina per a flauta dolça MUTEFLUTE.

MUTE FLUTE

Nosaltres la utilitzem des del curs passat i la veritat és que estic molt content. No us vull enganyar, als alumnes no els hi agrada gaire, ja que els obliga a bufar molt fluix, però a mi m’ha anat molt bé.

La sordina és ideal per a els primers moments d’aprenentatge d’una cançó i també per a que cada alumna/e pugui practicar al seu ritme. A més, com que s’acostumen a controlar la pressió de l’aire, quan la treiem, les flautes sonen molt millor que abans. També és ideal per poder practicar a casa sense molestar gaire.

Jo la vaig descobrir gràcies al mestre DonLuMusical, per això vull compartir un vídeo seu en el qual ho explica molt bé.

 

Si us ha agradat, recordeu que compartir multiplica!

Si no us voleu perdre cap article us podeu subscriure amb una adreça de correu electrònic.

També ens podeu seguir a les xarxes socials:

facebook logoinstagram-icon_1057-2227

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s