El millor de l’any 2018

Ja fa uns dies que va començar l’any 2019, però encara no havia tingut un moment per a explicar-vos com va anar l’any passat.

L’any 2018 ha sigut un bon any per al projecte “Millor amb Música”. Estic molt satisfet de la bona acollida que han tingut les meues propostes i de com m’han ajudat a millorar la meua pràctica docent.

M’agradaria repassar alguns fets que, al llarg del 2018, m’han donat moltes alegries:

1. Finalista del la XII edició dels Premis Espiral Edublogs: el nostre bloc va ser finalista a la categoria de “Curadores de contenido”. Sincerament, quan vaig començar a escriure el bloc, no m’ho hagués imaginat. Estic molt satisfet i orgullós.

finalista concurs

2. “Fem un videoclip”: vam estrenar el projecte de la creació d’un videoclip amb les classes de sisè i va resultar una experiència pedagògica meravellosa. Us convido a llegir l’article on ho explico.

3. Participem al programa de ràdio “Territori sonor”: moltes gràcies a la companya Teresa Patapum per convidar-nos a participar a la seua secció “Sona Millenial”. Podeu escoltar el programa seguint l’enllaç.

4. Introducció de l’ukelele a l’escola: el 2018 ha sigut l’any de la consolidació d’aquest projecte a l’escola i n’estic molt satisfet. Llegiu l’article “L’ukelele a l’escola”.

5. L’èxit de les nostres versions nadalenques: “Bon dia de Nadal” (creada aquest curs) ja té més de 4.500 visites, “Per fi és Nadal” (creada fa tres anys) en té més d’11.000 i “El Nadal és un regal” (creada fa dos anys) en té més de 23.000!!

6. Xarxes socials: el nostre bloc ha tingut més de 30.000 visites (arribant a un total de 91.000), a Facebook ja són més de 2.390 amigues i amics que ens segueixen i a Instagram, superem les 400!! A més, he conegut companyes i companys amb moltes idees bones i que, igual que jo, pensen que compartir multiplica.

Com heu vist, no m’han faltat motius durant l’any 2018 per seguir aquest projecte amb molta il·lusió. Ara a treballar perquè el 2019 sigui, si pot ser, una mica millor.

Gràcies a tothom!!

Si us ha agradat, recordeu que compartir multiplica!

Si no us voleu perdre cap article us podeu subscriure amb una adreça de correu electrònic.

També ens podeu seguir a les xarxes socials:

facebook logoinstagram-icon_1057-2227

 

Deixa un comentari