“Imagine” per a ukelele (acompanyament)

Avui us porto dues propostes d’acompanyament senzill amb l’ukelele per aquesta coneguda cançó de John Lennon.

La primera opció combina la utilització d’acords senzills i el puntejat d’una segona línia melòdica. Aprofitarem aquesta cançó per a introduir els primers acords: Do Major (C) i Fa Major (F), tot i que en l’acord de Fa farem servir una posició una mica més fàcil (amb només un dit).

Tocarem acords només en la introducció i en les estrofes, en canvi, al pont i a la tornada puntejarem una melodia que farà la funció d’acompanyament (si fos un instrument més greu seria una línia de baix).

En la segona proposta tocarem els mateixos acords a les mateixes parts, però substituim el puntejat per la lletra de la cançó que serà cantada per tothom.

A continuació trobareu una presentació amb els materials necessaris per treballar les dues propostes. En funció del temps disponible i/o de les vostres preferències en podeu fer una o l’altra.

El codi de rodones amb colors i números que trobareu a sota de la tabulatura està inspirat en una idea original que apareix al llibre “Uke, el meu primer llibre d’ukelele” (publicat per Litera libros), de Sonia Jiménez i Salva Rey.

Si us ha agradat, recordeu que compartir multiplica!

Si no us voleu perdre cap article us podeu subscriure amb una adreça de correu electrònic.

També ens podeu seguir a les xarxes socials:

facebook logo
instagram-icon_1057-2227

3 pensaments sobre ““Imagine” per a ukelele (acompanyament)”

Deixa un comentari